УКР РУС

Тухель знайшов у Челсі Салаха, ван Дейка, де Брюйне, Неймара та Мбаппе – це одна особа

20 травня 2022 Читать на русском

Головний тренер лондонців Томас Тухель висловився про важливість Н'Голо Канте для команди. Опорник повернувся в склад на матч проти Лестера.

"Я гадаю, що він – наш ключовий гравець. Ключовий. Ключовий! Але такі гравці повинні бути завжди на полі, а він відіграв близько 40% поєдинків. Мабуть, це диво, що ми фінішували на третій сходинці АПЛ.

Рюдігер тепло підтвердив відхід з Челсі: "Це був найважчий час у кар'єрі, але я промовчав"

Канте – наш Мохамед Салах, Вірджил ван Дейк, Кевін де Брюйне, Неймар і Кіліан Мбаппе. Він просто той гравець, який робить різницю. Я бачив Ліверпуль без ван Дейка минулого сезону – їм було складно, вони боролись. Ви бачите різницю. Н'Голо – наш ключовий футболіст, він повинен бути на полі.

Травми посеред сезону? Сподіваюсь, ми знайдемо рішення. З цим складно жити, адже для нього важливо бути поряд та відчувати ігровий ритм", – цитує Тухеля Sky Sports.

Цього сезону 31-річний француз відіграв 41 матч (63 хвилини в середньому). Кілька поєдинків він пропускав через коронавірус, а також проблеми з коліном та пахом. Контракт Канте з Челсі розрахований до наступного літа.

Челсі у рідних стінах не дотиснув Лестер, Бернлі розписав нічию з Астон Віллою й покинув зону вильоту