УКР РУС

Тухель вперше розповів про роль Неймара у ПСЖ та прокоментував трансфери команди

20 травня 2018 Читать на русском

Томас Тухель дав першу прес-конференцію у якості головного тренера ПСЖ. Німецький фахівець зізнався про зустріч з Неймаром, прокоментував можливий трансфер Джанлуїджі Буффона та розповів про свої цілі в новому клубі.

"На мою думку, великі гравці – це ті, хто найбільше працюють. Я зовсім не боюсь тренувати зірок. Тиждень тому я зустрівся з Неймаром. Це була важлива розмова. Він є художником, одним з найкращих гравців у світі, важливим футболістом для перемог ПСЖ. Мені сподобалась наша зустріч, я бачив посмішку на його обличчі.

З ним ми зможемо створити структуру команди. Він може проявити себе так, як любить це робити. Я був би щасливим, якби трансферне вікно не відкривалось. У нас чудові гравці, і мені потрібно з ними познайомитись.

Неймар і Роналду хочуть утворити зірковий тандем у Реалі: чи можливо це та як вони можуть грати разом?

Я не прихожу в клуб зі словами: "Я хочу його або його". Тут є багато талантів та молодих гравців. Я знаю цю команду лише завдяки телебаченню, а треба знати кожного гравця у команді. Перш за все, я хочу допомогти команді. Треба визначити роль кожного, аби знайти ідеальну тактичну схему.

Джанлуїджі Буффон? Я не можу відповісти на запитання про його трансфер. Однак зараз я намагаюсь змиритись з думкою про те, що Буффон більше не грає за Ювентус та збірну Італії. Він не тільки великий спортсмен, але й чудова людина. Я не знаю його особисто. Треба почекати, а потім подивимось, що станеться", – цитує Тухеля Goal.com.

Нагадаємо, Тухель підписав 2-річний контракт з паризьким грандом.