УКР РУС

Тухель: Шанси з "Монако" – 50 на 50, хоча у суперника зараз деяка перевага

10 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Борусії" Д Томас Тухель поділився очікуваннями від протистоянням з "Монако" у рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Завтра ситуація в плані гравців стане більш доступна. Повернулися в стрій Юліан Вайгль і Сідзі Кагава. Те ж саме стосується і Лукаша Піщека. Марко Ройс тренувався з командою вчора. Сьогодні він теж з'явиться на тренуванні. Після цього подивимося, в якому він стані. Якщо ми включимо його в заявку, то він буде готовий вийти на поле.

Ми не перебуваємо в скрутному становищі. У нас був лише один невдалий матч, в якому ми зазнали великої поразки 1:4 від "Баварії". Ми попросили гравців не думати про цей поєдинок. Просто забути гру. Іноді це приносить користь, особливо коли ти граєш через кожні три дні.

У "Монако" безліч футболістів, що показують вражаючу гру. На мій погляд, в цій команді є дуже талановиті гравці, але одночасно вони грають дуже компактно і здорово готові фізично. Це прекрасна команда, яку очолює видатний тренер зі своїм власним стилем. Шанси в завтрашньому матчі – 50 на 50, хоча у суперника зараз деяка перевага. Однак ми готові показати, що вміємо, і постараємося виграти", – цитує Тухеля офіційний сайт УЄФА.

Матч "Борусія" Д – "Монако" відбудеться 11 квітня, початок о 21:45.

, а також у Viber