УКР РУС

Тухель: Гвардіола перетворює будь-яку команду в машину для перемог

8 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Челсі Томас Тухель поділився очікуваннями від матчу 35-го туру АПЛ проти Манчестер Сіті.

"Якщо граєш проти Пепа, то знаєш, що наступили найскладніші матчі, тому що це тренер кращих команд Європи, і він залишає свій слід і свій стиль гри. Він сповнений сміливості, класу і гнучкості. Його команди завжди прагнуть перемогти, він перетворює будь-яку команду в машину для перемог.

Манчестер Сіті – Челсі: власники фіналістів Ліги чемпіонів помірялися бонусами за тріумф

Манчестер Сіті є еталоном цієї ліги. Розрив великий, але, як і в півфіналі, нам потрібно скоротити цей розрив на 90 хвилин, а потім ми зробимо те ж саме в фіналі Ліги чемпіонів. Коли ти граєш проти Пепа, рівень дуже високий, і ти повинен бути на найвищому тренерському рівні, щоб зарядити свою команду упевненістю і, сподіваюся, бажанням грати на найвищому рівні, тому що вони звикли перемагати. Їхня команда регулярно виступає на високому рівні, і завтрашній матч стане ще одним великим викликом.

Вони можуть стати чемпіонами, у них є додатковий день на відновлення, так що це велике випробування для нас. Але саме тому ми тут, і всі, хто завтра буде грати за Челсі, будуть повністю зосереджені і сповнені рішучості досягти найкращого результату на Етіхад Стедіум", – цитує Тухеля офіційний сайт Челсі.

Нагадаємо, матч між Манчестер Сіті та Челсі відбудеться вже сьогодні, 8 травня, початок зустрічі о 19:30.

Барселона в пастці Мадрида, репетиція фіналу ЛЧ, Ювентус та Мілан у битві сезону, коронація Баварії – топ-матчі вікенду