УКР РУС

Тудосе: У "Говерли" можуть відібрати очки через заборгованість переді мною та іншими

26 грудня 2015 Читать на русском

Колишній захисник ужгородської "Говерли", 28-річний гравець "Петролула" Александру Тудосе розповів про подробиці дисциплінарних справ проти "Говерли", що лежать на розгляді у ФІФА.

"Уже в лютому "Говерлу" можуть позбавити очок і права реєструвати нових футболістів, якщо вони не погасять борги переді мною та іншими колишніми гравцями клубу.

Я готовий розмовляти щодо реструктуризації боргу, однак ніхто з "Говерли" зі мною на контакт не виходив. Я готовий навіть знизити свої фінансові вимоги, якщо будуть реальні виплати, однак реакції з Ужгорода поки немає. Я не хочу створити проблеми клубу і тренеру, але 8 місяців без зарплати - це багато", - заявив Тудосе.

До слова, позови до ФІФА подали ще кілька його колишніх одноклубників - Серж Акакпо, Крістіан Орош, Разван Кочіш і Мірко Райчевіч. а раніше "Говерла" уже програла справу боргу перед Маріусом Нікулає і отримала санкції від світового керівного органу футболу.

Віце-президент ужгородського клубу Олександр Шуфрич зазначає, що "Говерлу" можуть ліквідувати через боргові суперечки з колишніми футболістами.