УКР РУС

Цуріков: Орендованим гравцям "Говерли" зарплату платить "Динамо"

18 серпня 2015 Читать на русском

Захисник "Говерли" Андрій Цуріков розповів про скандал у команді, який зчинився після матчу 5-го туру УПЛ проти "Металіста".

"В'ячеслав Грозний гравцям у роздягальні після гри сказав, що вдячний за гру і за самовіддачу, яку ми проявили. Що ж з приводу недопрацювань, то це вже будемо розбирати пізніше.

Як складуться справи в команді після відходу Грозного? Ми поки що самі ще не знаємо. Подивимося, як воно буде на наступному тижні. Наш тренер налаштований дуже серйозно з цього приводу. Так що поживемо побачимо. Все-таки тренерський штаб залишається, так що будемо продовжувати працювати і прагнути здобувати перемоги. Далі буде видно як будуть розвиватися події.

Моральний дух, я думаю, у нас буде завжди позитивний. Швидше за все, Грозний нас буде продовжувати підтримувати в телефонному режимі і передавати все через своїх помічників. Так що, як на мене, це не повинно сильно позначитися в майбутньому на команді.

Щодо зарплат, то у нас домовленість з "Динамо", що "динамівським" футболістам буде виплачувати зарплату київський клуб. Що ж з приводу справ в "Говерлі", то мені зараз важко відповісти. Напевно з цим є певні проблеми, але я в це не вникаю", - сказав Цуріков.

Нагадаємо, що В'ячеслав Грозний планував обговорити стан справ у "Говерлі" з власником клубу Нестором Шуфречем. Після того, як зустріч зірвалась, Грозний покинув розташування клубу.