УКР РУС

Цинічна безпринципність – Ордець гучно відсвяткував завершення сезону на Росії

30 травня 2022 Читать на русском

Колишній захисник збірної України Іван Ордець запалює на вечірках з росіянами, поки окупанти обстрілюють його рідне місто.

Ордець виявився одним із тих безхребетних українців, які так і не змогли відмовитися від російських грошей. Ба більше, оборонець московського Динамо цинічно намагався відбілити своє ім'я, але провалився в останній момент.

Росія напала на Україну: розкаяння Яремчука, наближення "дня Х" збірної, оптимістичні плани Динамо (LIVE)

Іван після повномасштабного вторгнення перестав потрапляти в заявку Динамо на матчі "з особистих причин". Навіть головний тренер Динамо заявив, що Ордець більше не з командою. Але це виявилося не зовсім так. Футболіст засвітився на гучній вечірці, де його одноклубники святкували завершення сезону. На світлинах видно, що Івану приємно та весело в компанії росіян.

Зауважимо, що за три місяці війни Ордець жодним чином не висловив свою позицію. У його соцмережах за цей час з'явилося лише два дописи. Обидва ще наприкінці лютого. Перший – про те, що Іван нібито "усім серцем з Україною". Другий – про жахіття у його рідній Волновасі. При цьому жодного слова про окупантів та про Росію як винуватців кровопролиття.

Голодуючі Поволжя-8: список українців, які обрали співпрацю з окупантами – кров і на їхніх руках