УКР РУС

Циганков зацікавив Рому – фанати "вовків" стримано реагують

15 травня 2018 Читать на русском
Автор: Тарас Котів

Півзахисник київського Динамо може отримати пропозицію від команди, яка вбивала Шахтар і громила Барселону в Лізі чемпіонів 2017/18.

Рома проявляє певний інтерес до послуг 20-річного капітана Динамо – "одного з найбільших українських талантів", інформує Calciomercato. Трансферами команди керує екс-спортивний директор Севільї, який одного разу зробив ставку на українця – Євгена Коноплянку.

Топ-10 найдорожчих гравців УПЛ, вартість яких змінилась – українці і бразильці злітають у ціні, але є і падіння

Мончі влітку 2018-го також підписав за 13,4 млн євро турецького таланта Ундера, який провів непоганий стартовий сезон у Серії А.

Циганкову також 20 років. У поточному сезоні він забив 17 голів і зробив 13 асистів у 39 матчах за Динамо. Рома все ще не знайшла повноцінної заміни Салаху на правому краю атаки, але чи міг би Віктор впоратись з цією роллю? Клуб росте, після півфіналу Ліги чемпіонів амбіції також. Результат потрібно давати вже і зараз.

Тим паче київський клуб недавно продовжив свого флангового півзахисника до 2023-го року, тому не відпустить його за скромну суму і може вимагати навіть більше, ніж виплатили за Ундера. Рома заробила грошенят в ЛЧ, але мала певні проблеми з фінансвоим фейр-плей. Чи схильний клуб витрачати великі кошти на трансфери молодих виконавців і далі? Велике питання.

Тому цей інтерес можна просто вважати приємним авансом від трансферного генія Мончі на майбутнє. На ринку Європи вартість Циганкова зросла на 100%, але зараз більш імовірно, що римляни спокусяться на профіль вже готового до підвищення гравця – Таліски, який не один сезон феєрить у Бешикташі, Ірвінга Лосано, який багато забиває та асистує у ПСВ, або Доменіко Берарді, який дещо застряг у Сассуоло.

Тіфозі римського клубу стримано та навіть скептично оцінюють потенційний перехід.

"У нього є талант, але йому буде важко адаптуватись".

"Профіль під Ундера, більше схожий на відтягнутого форварда, ніж вінгера. У свої 20 вже капітан Динамо, треба придивитись".

"Важко передбачити ходи Мончі, коли йдеться про молодих гравців. Інформація – нісенітниця".