УКР РУС

Циганков: Тренувався 2 дні в загальній групі, готовий грати

18 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".

"Почуваюся набагато краще. Тренувався 2 дні в загальній групі, готовий грати. До кожного матчу потрібно готуватися. Тим більше, ми граємо вдома перед рідними вболівальниками, тому завдання – лише перемогти в цьому матчі, щоб у майбутньому було легше вийти з групи.

"Наполі" добре відірвався від усіх, тому у нас зараз більше боротьба з "Бешикташем" та "Бенфікою". Зараз 2 гри з "Бенфікою", і вдома ми маємо обов'язкого перемагати.

Сильні сторони "Бенфіки"? Думаю, сьогодні ввечері розберемо цю команду. Знаю, що вони добре грають в пас. "Бенфіка" не любить грати без м'яча. Якщо відберемо м'яч, то нам буде набагато легше.

Чи готовий вийти у старті? У старті навряд чи, адже тільки 2 дні в загальній групі. Але якщо потраплю в заявку, то готовий грати та допомагати команді", – розповів Циганков.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях