УКР РУС

Циганков став 5-м наймолодшим дебютантом національної збірної України і загалом 3-м ери Шевченка-тренера

13 листопада 2016 Читать на русском

Юний півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков дебютував у складі національної збірної України, замінивши Євгена Коноплянку на 83-й хвилині матчі 4-го туру відбору до ЧС-2018 проти Фінляндії.

Лише 15 листопада йому виповниться 19 років. Відтак Циганков став 5-м наймолодшим дебютантом головної команди України, інформує "Золотий талант". Також Віктор є 3-м загалом, хто зіграв прем'єрний матч за національну збірну, під керівництвом головного тренера Андрія Шевченка – після Едуарда Соболя та Євгена Шахова.

Наймолодшим дебютантом залишається Сергій Ребров (18 років і 24 дні), а за ним йде нинішній наставник "синьо-жовтих". Андрій Шевченко вперше зіграв за збірну України у віці 18 років і 176 днів. До 19-ліття дебютували ще тільки двоє гравців – Олександр Зінченко і Віталій Лисицький.

Україна мінімально обіграла Фінляндію в рамках відбору до ЧС-2018. Відео гола та огляд матчу. Андрій Шевченко залишився задоволений результатом гри, а Євген Коноплянка заявив, що готовий не забивати до кінця кар’єри, якщо буде і надалі віддавати такі гольові передачі, як на Кравця. Дивіться наші оцінки збірної України за гру проти фінів. Нелегка перемога в "атмосферній" Одесі – читайте перші підсумки матчу Україна – Фінляндія. "Поки в голову не дасиш, діла не буде". Реакція соцмереж на матч Україна – Фінляндія.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях