УКР РУС

Циганков: Проти "Наполі" вперше в житті грав з підтримкою 40 тисяч глядачів, вони заслужили перемогу

14 вересня 2016 Читать на русском

Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков поділився думками про свій дебют у Лізі чемпіонів, що трапився у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів проти "Наполі".

"Установка від тренера до матчу була грати у свій футбол, бо ми граємо при рідних вболівальниках. Ми повинні були нав'язувати супернику свою гру. Але не завжди виходило, бо "Наполі" гарно контролювало м'яч, у них кваліфіковані гравці. Важко грати проти такої команди. У них була пара моментів, вони їх вирішили, от і все.

Звичайно, неприємно пропускати другий м'яч на останніх хвилинах. Та й вилучення, проти такої команди грати в меншості, важко. Нас було 11, ми важко оборонялись. Але ми діяли сьогодні як команда, програли теж як команда.

Чи не вистачило підтримки вболівальників? Чесно кажучи, я вперше грав, коли за тебе вболівають 40 тисяч, чи скільки було. Дякую тим, хто прийшли. Вони заслужили цю перемогу. Шкода, що ми не змогли їх нагородити цим", – розповів 18-річний Циганков.

Дивіться відео, як "Динамо" почало з поразки в Лізі чемпіонів. На думку Євгена Хачеріді, "Наполі" виграв незаслужено. А ось герой матчу Мілік відзначив нелегку перемогу.

Наставник киян Сергій Ребров вважає гру позитивною. А ось керманич "Наполі" Мауріціо Саррі не оцінив би Ярмоленка у 30 мільйонів євро.

"Динамо" – "Наполі": Солодкий початок, та гіркий підсумок. Наші оцінки

Деградація. Перші підсумки матчу "Динамо" – "Наполі"