УКР РУС

Циганков: Наше завдання – скористатися слабкими сторонами "Наполі"

23 листопада 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков поділився очікуваннями від поєдинку Ліги чемпіонів проти "Наполі".

"Говорити про нестачу мотивації просто не доводиться, адже це Ліга чемпіонів! Думаю, в такому турнірі у будь-якого футболіста завжди є бажання показати все, на що він здатний, і добитися максимального результату в кожному черговому матчі, незалежно від турнірної ситуації. Наше завдання – виграти два поєдинки, а потім вже будемо дивитися на турнірну таблицю групи і рахувати очки.

Що стосується суперника, то "Наполі" – добротна італійська команда, яка дуже любить контролювати м'яч на протязі всього поєдинку. Але у всіх є помилки. І наш завтрашній опонент у цьому сенсі – не виняток. Тому наше завдання сьогодні – продемонструвати футбол, в який ми вміємо грати, скористатися слабкими сторонами "Наполі" і постаратися досягти перемоги", – розповів Циганков.

Матч 5 туру Ліги чемпіонів "Наполі" – "Динамо" відбудеться 23 листопада у Неаполі на стадіоні "Сан-Паоло". УЄФА назвав арбітра. Проти киян точно не зіграє автор дубля в наші ворота у матчі першого кола, а ось капітан неаполітанців вже в строю. Ребров взяв на матч 21 гравця. Мауріціо Саррі відзначив найсильніших гравців "Динамо". Італійські журналісти відзначають величезну проблему "Наполі". Сергій Ребров розповів, що важливо для "Динамо" в Неаполі.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу