УКР РУС

Циганков може бути заявлений за "Динамо" U-19 в Юнацькій лізі УЄФА

14 грудня 2016 Читать на русском

"Динамо" U-19 може підсилитись перед плей-офф Юнацької ліги УЄФА.

За інформацією "Футбол 24", "Динамо" U-19, яке вийшло з групи в Юнацькій лізі УЄФА, ставши найкращою командою групового етапу турніру, думає над підсиленням складу.

Одна із кандидатур для цього – Віктор Циганков, який першу частину сезону провів у основному складі "Динамо", яке вже припинило виступи в єврокубках. Тому не виключено, що Циганков буде заявлений за команду U-19.

"Динамо" U-19 перевершило "Шахтар", який дійшов до фіналу Юнацької ліги УЄФА

Крім Циганкова, розглядаються й кандидатури футболістів, які на даний момент виступають в інших клубах, і яких "Динамо" може підписати до початку плей-офф Юнацької ліги УЄФА.

Примітка. Згідно з регламентом Юнацької ліги УЄФА, в заявці може бути не більше трьох "джокерів" – гравців 1997 року народження. На даний момент це Маханьков, Тимчик та Михайличенко. Віктор Циганков – також 1997 р.н. Він зможе бути зареєстрований в двох випадках: травма одного з "джокерів" або їх реєстрація в новому клубі.

Як і чому "Динамо" U-19 успішно виступає на юнацькому рівні

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу