УКР РУС

Циганик: У липневих поєдинках Динамо був помітний прогрес, тому Хацкевич і Мбокані – найкращі

6 серпня 2017 Читать на русском

Коментатор і ведучий програми "Профутбол" взяв участь у визначенні найкращих гравця та тренера місяця в Україні за підсумками липня 2017 року.

"Отож, гравці. Перше місце – Мбокані. У липні Дьємерсі забив 3 голи і є важливою фігурою Динамо в атаці. Може поборотися, зачепитися за м’яч, – каже Ігор Циганик у розмові з "Футбол 24". – На друге місце поставлю Марлоса, а на третє – Ореста Кузика. Він забивав Шахтарю і Чорноморцю.

Найкращим тренером, на мою думку, є Хацкевич. У дуже складній ситуації очолив команду і мав на її підготовку не так багато часу. У липневих поєдинках Динамо продемонструвало хороший футбол, за винятком матчу за Суперкубок, але це був старт сезону. У всіх інших іграх киян простежувався прогрес.

Вацко: Ісмаїлі – найкращий лівий захисник чемпіонату України, а Мелікяну – комплімент за сенсаційну Сталь

На друге місце я поставлю Єгіше Мелікяна. Він підхопив Сталь за кілька тижнів до початку сезону. Вони виграли у двох стартових турах і нав’язали боротьбу Шахтарю. Третя сходинка – за Романом Санжаром. Його команда також непогано стартувала у чемпіонаті і провела дуже пристойний домашній поєдинок із ПАОКом".

"Футбол 24" визначає найкращих футболіста і тренера України в липні 2017 року. У голосуванні візьмуть участь 11 авторитетних членів журі, які виберуть трійки найкращих за минулий місяць.

Кополовець: Найкращими у липні були Хацкевич і Циганков, Фонсеку називати не хочу