УКР РУС

Циганик: У Динамо перспектива краща, ніж у Шахтаря

11 грудня 2017 Читать на русском

Коментатор і ведучий програми "Профутбол" взяв участь у визначенні найкращих гравця та тренера місяця в Україні за підсумками листопада 2017 року.

"Серед гравців у листопаді найкраще проявив себе Бернард, – вважає у розмові з "Футбол 24" Ігор Циганик. – У футболістів є така властивість вибухати перед закінченням контракту. Угода Бернарда із Шахтарем закінчується через півроку. Тому бразилець намагається зарекомендувати себе якнайкраще – щоб привернути увагу потенційних покупців.

Другий у моєму рейтингу – Віталій Буяльський, одна з ключових фігур теперішнього Динамо. І взагалі я вважаю, що перспективи у Динамо кращі, ніж у Шахтаря. Кияни мають молоду команду, а от що буде із Шахтарем, якщо підуть Бернард і Марлос, невідомо.

На третє місце ставлю Артема Поляруса. Форвард Олександрії оформив дубль у ворота Шахтаря, забив Карпатам. У його грі помітний прогрес".

"Тренерську топ-трійку очолює Юрій Вірт, – продовжує Циганик. – У листопаді Верес навіть на третю сходинку чемпіонату підіймався. А це – велике досягнення для команди навіть у такому чемпіонаті, як український. Другий – Володимир Шаран. Йому вдалося реанімувати команду після невдалого старту. Не здивуюся, якщо Олександрія в останній момент потіснить когось із топ-6. Третє місце віддаю Олександру Хацкевичу. Динамо достроково вийшло у плей-офф Ліги Європи, а також суттєво скоротило відставання від Шахтаря у чемпіонаті".

"Футбол 24" визначає найкращих футболіста і тренера України у листопаді 2017 року. У голосуванні візьмуть участь 11 авторитетних членів журі, які виберуть трійки найкращих за минулий місяць.

"Марлосу вже достатньо нагород". Шуховцев – про найкращих гравців та тренерів за підсумками листопада