УКР РУС

Циганик: Списком легіонерів Шевченко не здивував

10 березня 2017 Читать на русском

Ведучий програми "ПроФутбол" на каналі "2+2" Ігор Циганик поділився своїми враженнями від списку легіонерів, яких викликав до лав національної збірної України головний тренер "жовто-синіх" Андрій Шевченко.

Циганик назвав Малиновського і Селезньова, які давно не викликались до лав національної команди, найбільш вірогідними кандидатами на вихід в стартовому складі на матч проти Хорватії:

Хорватія – Україна: Шевченко оголосив список легіонерів

"Списком легіонерів Андрій Шевченко не здивував. Два нових обличчя у порівнянні з минулими матчем збірної: Селезньов і Малиновський.

Давно знаючи Євгена, впевнений, що його перехід у турецький чемпіонат був пов’язаний насамперед, щоб повернутися у збірну України. Для нього це було стимулом останніх кількох місяців. І його стабільна форма у грі за "Карабюкспор" отримала винагороду – Селезньов у збірній. А з огляду на те, що ігрова практика інших наших досвідчених нападників бажає бути кращою, чомусь впевнений, що Селезньов може бути головним претендентом на вихід в основі у грі проти Хорватії.

Виклик Малиновського теж читався. Руслан відновився від важкої травми, набрав хорошу форму, забив фантастичний штрафний, і потрапив до збірної туру у Лізі Європи. Лівоногий футболіст у центрі поля – це завжди корисно для команди. Зінченко у своєму клубі майже не грає, тому поруч зі Степаненком та Сидорчуком (думаю, що ці гравці на 90% вийдуть в основі) Малиновський та Шахов, який теж постійно грає за ПАОК, будуть конкурувати за одне місце. І шанси обох 50 на 50.

Інші українські "легіонери" у збірній традиційні. Коноплянка, який останнім часом не потрапляє до заявки "Шальке", окрема тема. Наскільки мені відомо, там особисте ставлення тренера до ігрових якостей українця, скажімо так, дуже своєрідне. Тому Коноплянка матиме додаткову мотивацію проявити себе проти хорватів.

Це стосується і Зозулі, який зараз зовсім не має ігрової практики, але на один матч налаштуватися можна і треба.

Федецький – основний претендент на те, щоб закрити лівий фланг оборони. Соболь дискваліфікований, тому Артем змушений буде згадати, як Мирон Маркевич у кількох матчах ставив його зліва. Думаю, досвід Федецькому має тут стати в пригоді. А так – все прогнозовано. Тепер чекаємо на список українців. І на Хорватію!!!"

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Команда Шевченка вилетить до Австрії на збори в суботу, 18 березня. Заради зборів збірної будуть перенесені на п'ятницю 3 матчі 22 туру УПЛ за участю "Шахтаря", "Динамо" і "Дніпра".

, а також у Viber