УКР РУС

Циганик: Поразка в Кубку України поставить під сумнів подальшу кар'єру Реброва в київському клубі

17 травня 2017 Читать на русском

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик бачить дві інтриги у матчі за Кубок України.

"Фінал Кубка України – ключовий матч для кількох людей. Перший – це, безперечно, Ребров. Поразка в цьому поєдинку поставить під сумнів його подальшу кар'єру в київському клубі.

Це дуже хороший симптом того, що можна перевірити необхідність подальшої співпраці з головним тренером Динамо. Я не кажу про його кваліфікації. Він її довів: два чемпіонства, вихід в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів говорять самі за себе. Настають певні моменти, коли потрібно розуміти, як далі керувати процесом. Це головна інтрига фіналу Кубка України.

Друга інтрига – Шахтар. Завдяки своїм футболістам "гірники" істотно перевершують інші команди. Маю на увазі легіонерів. Це дуже сильно впадає в очі. Єдиний конкурент, який може бути – це Динамо.

Якщо Шахтар впевнено і спокійно обіграє Динамо, то для мене буде зрозуміло, що наступний сезон може бути таким же, як поточний" – сказав Ігор Циганик.

Фінальний матч Кубка України Шахтар – Динамо відбудеться 17 травня у Харкові на ОСК "Металіст". Початок зустрічі о 21:00. Українське "класичне" розсудить Костянтин Труханов

, а також у Viber