УКР РУС

Циганик: Не впевнений, що Шахтар рівно пройде другу частину сезону

18 січня 2018 Читать на русском

Відомий український коментатор дав власний прогноз щодо виступів донецького Шахтаря у весняній частині сезону.

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик зробив довготривалий прогноз на весняну частину сезону 2017/18 для Шахтаря, повідомляє Рейтинг Букмекерів.

"Я зараз не дуже переконаний, що Шахтар у другій частині сезону чекає легке життя. "Гірники" мають ще два матчі з Динамо в першій шістці, а відрив від киян мінімальний. До кінця трансферного вікна може статися будь-що. Якщо донеччани не пройдуть у чвертьфінал Ліги чемпіонів, то хтозна, чи захочуть залишатися провідні футболісти. Якщо до 1 березня усі бразильці перейдуть в інші клуби, навесні Шахтар переживе непросту історію.

"Матвієнко та Гречишкін – гравці, яким ми довіряємо". Паулу Фонсека – про новачків, відпустку та підготовку Шахтаря до весняної частини сезону

Паулу Фонсека буде форсувати підготовку до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, оскільки потрібно вийти на пік форми. Чи зможе Фонсека втримати команду на однаковому рівні до кінця травня – це актуальне питання. "Гірники" мають різну мотивацію на чемпіонат України та єврокубки. За класом вони перевершують опонентів, але існують певні негаразди. Мотиваційні проблеми тренер повинен вирішувати", – сказав Циганик.

Шахтар на зимову перерву пішов лідером УПЛ. Команда Паулу Фонсеки має 42 очки.