УКР РУС

"Цей бардак вже дістав". Юрчишин про суддівство у матчі "Зірка" – "Карпати"

2 травня 2017 Читать на русском

Колишній гравець "Карпат" Степан Юрчишин прокоментував суддівство у матчі 27 туру "Зірка" – "Карпати", яке призвело до поразки "зелено-білих".

"Цей бардак вже дістав. Скільки можна так судити? Як мінімум, дві грубі помилки призвели до того, що "Карпати" програли. Я не кажу про ситуації, де можна приймати рішення 50 на 50, але як можна давати пенальті в епізоді зі звичайним зіткненням, яких у кожному матчі буває по десятку, а то й більше?

Футбол – не балет, це контактна спортивна гра. А як можна відмінити стовідсотково "чистий" гол, побачивши офсайд, якого не було й близько. От і виходить, що команда тренується, працює, а в підсумку усе залежить від того, помиляться судді чи не помиляться.

Не хочеться вірити, що до такого суддівства доклалася "Зірка". Але коли це все ж має місце, то я б порадив їм краще витрачати кошти на інфраструктуру клубу (я не розумію, як можна собі дозволяти проводити матчі Прем’єр-ліги на полі з таким газоном) та на дитячу футбольну школу", – цитує Юрчишина офіційний сайт "Карпат".

Ступар: У матчі "Зірка" – "Карпати" мала бути нічия

, а также в Viber