УКР РУС

Центральний – за "бронзу". Анонс 28 туру Серії А

18 березня 2012 Читать на русском

Лідери чемпіонату "Мілан" та "Ювентус" не мали проблем із суперниками і здолали "Парму" та "Фіорентину" відповідно.

І якщо ці дві команди борються за чемпіонство, то центральний матч туру між командами, які хочуть фінішувати третіми, відбудеться в Удіне, де “Удінезе” прийматиме “Наполі”.

У боротьбі за “бронзу”

Обидві команди втомлені єврокубковими матчами, які на тижні завершили боротьбу у них. Підопічні Гвідоліна пропустили далі АЗ, а неаполітанці – “Челсі”.

У матчі ж між ними перевагу, напевн,е потрібно надати ді Натале та компанії – по-перше матч у “зебр” був менш виснажливим, а по-друге за “партенопеїв” через травми не зможуть зіграти лідери – Лавессі та Маджо. Та в будь якому випадку цей матч за місце в Лізі чемпіонів, так що команди боротимуться до кінця.

Монтелла проти “Лаціо”

Ще один претендент на “бронзу” - “Лаціо” гратиме в гостях із “Катанією”. Навряд чи цей матч стане легкою прогулянкою для Едо Рейї, адже остров’ян тренує Вінченцо Монтелла – корінний “вовк”, то ж матч проти “Лаціо” для нього буде принциповим. Та й “Катанія” наразі восьма, так що нелегко з цією командою грати будь-якому супернику.

“Рома” мала б забити

Дещо простіше буде “Ромі”, до якої завітає “Дженоа”, відома своєю нестабільною грою в обороні. Саме цей матч і завершуватиме програму туру в понеділок.

Як гратиме “Інтер”?

Ще один невдаха Ліги чемпіонів – “Інтер” спробує вдома забути європейську невдачу у матчі з “Аталантою”. “Неррадзурі” не зможе допомогти травмований Снейдер, однак у бергамасків втрата ще більша – у цьому матчі не зіграє головна ударна сила команди – Герман Деніс.

Узагалі в матчі з “Марселем” “Інтер” виглядав доволі непогано, то ж у цьому матчі ми зможемо подивитися, чи ця гра була винятком із правил, а чи “Інтер” і справді почав виходити із Кризи.
  

Нагода для “Лечче”  

“Лечче” має чудову нагоду набрати три очки і наблизитися до рятівного 17 місця. Підопічні Космі грають вдома із “Палермо”, а зважаючи на те, як остров’яни виступають в гостях, “Лечче” в цьому поєдинку не мало б бути дуже важко.

Вже не аутсайдер

А от ще нещодавно аутсайдер – “Сієна” прийматиме “Новару”, якій вильоту навряд чи вдасться уникнути. Навіть зі зміною тренера. Так що команда вже може розслабитися і грати у своє задоволення.

Chao “Чезена”

Може пакувати валізи у серію В і “Чезена”, яка замикає 20-ку. Цього разу Муту та компанія гратимуть в гостях із “Кальярі”. Із “Кальярі”, який зробить усе можливе аби не втратити очок, бо наразі відставання цієї команди від зони вильоту складає лише шість очок.

Буде цікаво

У ще одному матчі “Болонья” прийматиме “К’єво”. Обидві команди останнім часом показують доволі пристойний футбол, так що переможця цієї гри прогнозувати не візьмемось. А от для перегляду цей матч рекомендуємо обов’язково.

Андрій Думич