УКР РУС

"Це як щур, який першим біжить з корабля, що тоне": президент Інгульця – про звільнення Бартуловіча

6 червня 2023 Читать на русском

Президент Інгульця Олександр Поворознюк прокоментував відставки головного тренера Сергія Ковальця та його асистента Младена Бартуловіча.

"Це нормальне явище. Така тренерська робота. Поставлені задачі не були виконані – прощаємося. Нічого надзвичайного тут нема. Але я хотів би розділити ці дві особистості. Ковалець не виконав завдання та був звільнений. Ми нормально з ним попрощалися та потиснули один одному руку.

Бартуловіч слідом за Ковальцем покинув Інгулець

А до Бартуловіча є дуже велике питання. Від кого, а від нього я навіть не очікував такого ставлення. Він прийшов сам та попросив його звільнити. Я вважаю, що це як щур, який першим біжить з корабля, що тоне. Це дуже непорядний вчинок. Він там собі хоче бачити велике тренерське майбутнє, але це не той боєць, не те бійцівське ставлення, яке бачив. Я помилявся. Дуже шкода, але я помилявся у Бартуловічу.

Два матчі залишилися, та дограй їх. Інгулець був, є і буде. Не знаю, де він буде грати, але він буде грати. Інгулець ніколи в житті не зникне, поки є я. Ми будемо битися до останнього. Сподіваюся, будемо грати в УПЛ. А Бартуловіч та його вчинок – Бог йому суддя. В майбутньому йому аукнеться оце все, я так вважаю. Це дуже низько та підло з його сторони. Я б так не вчинив.

Своє рішення він ніяк не пояснив. Просто прийшов та соплі розпустив. Думав, що я буду йому сльози витирати. І сказав, що йде разом з Ковальцем. Питаю: "Чому?". Відповідає: "Тому, що ви не мене призначили виконувачем обов'язків, а Лупашка". Я що, повинен звітувати перед кимось? Ти дограй чемпіонат, а потім скажи – Григоровичу, так і так. Це настільки підло та низько, що не хочу навіть говорити", – розповів президент прес-службі клубу.

Нагадаємо, що Інгулець посів 14 сходинку у турнірній таблиці УПЛ. Команда зіграє в плей-офф проти ЛНЗ за право виступати в наступному сезону в українській Прем'єр-лізі. Поєдинки заплановані на 10 та 14 червня.

Шахтар зміниться до невпізнання: "сірий кардинал" береться за роботу, Йовічевічу (можливо) варто піти