УКР РУС

Це справжнє футбольне бидло. Я про Ярмоленка, - Морозов

11 травня 2016 Читать на русском

Експерт телеканалу "Футбол 1" Сергій Морозов прокоментував поведінку футболістів після матчу півфіналу Кубка України "Зоря" - "Дніпро" (2:0).

"Що тепер скаже КДК ФФУ? Якщо комусь можна, то чому не можна іншим. Потрібен порядок скрізь. Якщо депутати б'ються ногами у Верховній раді, то про що говорити?

Це вседозволеність. Зозуля - гравець національної збірної, Ярмоленко - гравець національної збірної. Повертаючись до матчу "Шахтар" - "Динамо", як можна так ставитись до своїх товаришів по команді? Це справжнє хуліганство. Це 15 діб.

Футболісти - це в першу чергу громадяни країни. Який вони приклад подають. А якщо так всі будуть робити: не сподобався продавець - вдарив його в магазині. Хто такі футболісти? Вони громадяни країни, в першу чергу.

Це ж бачить вся Європа. Справа ж не в футболістах. Риба гниє з голови. Треба ставити на місце Федерацію футболу. Дали справжнісінькому хулігану три матчі дискваліфікації, який вдарив товариша по команді по ногах, з яким йому здобувати результат у Франції. Футбольне бидло. Я про Ярмоленка", - сказав Морозов.

Післяматчева бійка футболістів "Дніпра" і "Зорі" у півфіналі Кубка України. Відео