УКР РУС

"Це просто фантастичний момент для дитини". Зворушлива історія про те, як Моурінью подарував маленькому фану МЮ медаль за Суперкубок УЄФА

10 серпня 2017 Читать на русском

Після матчу за Суперкубок УЄФА 2017, в якому Манчестер Юнайтед програв Реалу, весь світ облетіли відеокадри, на яких коуч "дияволів" Жозе Моурінью віддав свою медаль за участь в матчі невідомому фанату команди.

Суперкубок УЄФА
завершено
-

Щасливчиком виявився 8-річний Адедай Одомбоні з Брістоля. Разом з батьком та своїм братом Адедай відправився у Скоп'є, аби підтримати команду в матчі проти Реала. Маленький фанат є власником сезонного абонементу на домашні матчі МЮ, а вперше любитель футболу потрапив на "Олд Траффорд" лише у 4 роки. Вже найближчим часом маленький футболіст відправиться на перегляд у Саутгемптон.

"Після матчу хлопці були дуже розчаровані, адже наша команда програла", – розповідає батько Адедая Ібрагім. "Ми 16 годин подорожували для того, щоб підтримати нашу команду та подивитися на нагородження медалями. Тому ми залишилися на стадіоні.

Одразу після нагородження Моурінью підійшов до нас. Ми й гадки не мали, що він хоче зробити. Потім Жозе потягнувся, щоб дати медаль моєму сину. Він не сказав ні слова, просто вручив медаль, а Адедай йому подякував. Цей момент був просто фантастичним для дитини, нереальним.

Зразу після цього з нами почали фотографуватися багато людей. Ми до такого не звикли. Зазвичай ми дивилися матч та спокійно йшли додому, але не цього разу", – цитує Ібрагіма офіційний сайт Манчестер Юнайтед.

"Вся наша сім'я підтримує Манчестер Юнайтед, Адедай найбільше. Коли я його запитав, що для нього означає ця медаль, він схвильовано відповів: "Я просто хочу виграти свій перший "Золотий м'яч" до того, як мені буде 20 років". Він не хоче стати відомим лише через цю медаль, він хоче стати класним футболістом", – додав батько Адедая.

"Дякую всім, хто відправив мені це". Феллаїні посміявся над своїм фото з матчу за Суперкубок УЄФА