УКР РУС

"Це не теніс": Тухель визначив аутсайдера фінального двобою Манчестер Сіті – Челсі

28 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер Челсі Томас Тухель розставив всі крапки над "і" перед вирішальним протистоянням сезону Ліги чемпіонів 2020/21.

"Ми прекрасно розуміємо, що Манчестер Сіті – це зразок. Але в футболі у тебе завжди є шанс скоротити різницю. Як нам це вдавалося? Ми були єдиною командою, вірили в себе і боролися щосекунди.

Гюндоган покинув тренування Манчестер Сіті перед фіналом Ліги чемпіонів

Гвардіола? Це не я проти нього, це не теніс. Завтра Сіті зіграє зовсім по-іншому, але ми знаємо, як бути сміливими і відважними, коли це необхідно. Треба постаратися показати свою найкращу гру, щоб потім ні про що не шкодувати. Намагаюся донести це до кожного і підготувати команду.

Це незвичайний тиждень. У всіх різні почуття, але йде зворотний відлік до дуже-дуже важливого матчу. Це захоплююче! Це дуже складний тиждень як фізично, так і морально. Але сьогодні ми трохи розслабилися, добре провели час в готелі. Давайте залишатися тими, хто ми є. Ми -– сильна команда і щиро віримо в те, що намагаємося робити.

Ми провели разом шість матчів в ЛЧ. Френк Лемпард добре провів груповий етап, ми не шкодували сил, щоб опинитися тут. Ми голодні. Раді, що дійшли до фіналу, але хочемо радіти ще більше після нього. Нехай ми все-таки аутсайдери, сподіваюся, ми переможемо.

Травми? Тільки прекрасні новини – травм у нас немає. Сподіваюся, все так і залишиться", – цитує Тухеля офіційний сайт УЄФА.

Казка сотні й однієї ночі Гвардіоли, португальський мур чемпіона та крок Кейна до вічної слави – якою була АПЛ 20/21