УКР РУС

"Це не нова позиція для мене": Соболь висловив готовність вирішити проблему збірної України після травми Зубкова

15 червня 2021 Читать на русском

Захисник збірної України Едуард Соболь розповів, як його партнери налаштовуються на важливі матчі і поділився емоціями від участі в чемпіонаті Європи.

"У нас ще не було детального розбору матчу з Нідерландами. Упродовж гри та в перерві Андрій Миколайович вносив корективи, як потрібно діяти у другому таймі. Нам вдалося зрівняти рахунок. Часом хлопцям було важко. Не дуже приємні емоції, коли ти забиваєш два м'ячі й пропускаєш на останніх хвилинах. Але потрібно забувати цю гру, виносити позитивні моменти, думати й готуватися до наступного поєдинку.

Україна – Північна Македонія: поєдинок "синьо-жовтих" на Євро-2020 стане частиною суддівського експерименту

Як піднімаємо бойовий дух напередодні важливих матчів? На такі ігри особливо налаштовуватися й не потрібно. Звичайно, у кожного є певні звички перед поєдинками. Хтось узагалі не торкається телефона, хтось слухає музику, читає книги. У кожного по-різному. Я можу послухати перед матчем музику, але якихось особливих ритуалів не дотримуюся.

Кожен мріє взяти участь у чемпіонаті Європи. Відчувається атмосфера, особливо після першої гри. Коли ти їдеш в автобусі, усюди багато фанатів. Здійснилася мрія взяти участь у такому турнірі. Кожен футболіст, який перебуває в команді, готовий вийти на поле й допомогти всім, чим зможе.

Чи зможу зіграти на позиції лівого півзахисника, з огляду на пошкодження Олександра Зубкова? Це не нова позиція для мене, я й до цього діяв на ній. Якщо ви пам'ятаєте, то грав за Брюгге проти київського Динамо в Лізі Європи зліва в півзахисті. Але сподіваюся, що в Зубкова все буде добре, і він зможе відновитися до наступної гри", – цитує Соболя офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України у стартовому матчі своєї групи на Євро-2020 поступилась нідерландцям з рахунко 2:3. Наступний поєдинок "синьо-жовтих" відбудеться вже у четвер, 17 червня, проти Північної Македонії. Початок зустрічі о 16:00.

Нідерланди – Україна: найкращий матч Євро-2020 і головна провина Шевченка у поразці з відчуттям гордості