УКР РУС

"Це найгірше суддівство, яке я бачив у своєму житті". Фанати та футболісти розкритикували арбітрів матчу "Реал" – "Баварія"

19 квітня 2017 Читать на русском

Рішення суддівської бригади в матчі "Реал" – "Баварія" викликали шквал критики серед простих фанатів та відомих футболістів.

Раніше Піке знову потролив "Реал" у твіттері через гол Роналду з офсайду, та також Рібері висміяв роботу арбітрів у матчі, навівши фотофакти.

"Червоної картки не було, 2 голи з офсайду. Суддя сам вирішує, хто пройде далі. Ганьба! Таке не може тривати далі", – написав екс-гравець "Ліверпуля" Йон Арне Ріісе.

"Шкода Артуро. Він зіграв у м'яч, але покидає поле. Всі сліпі", – голкіпер "Ман Сіті" Клаудіо Браво.

"Арбітр і лайнсмен матчу "Реал" – "Баварія" – ганьба", – екс-нападник збірної Італії Крістіан Вієрі.

"Ми залишили свої серця на полі, але є речі, які неможливо контролювати", – захисник "Баварії" Матс Хуммельс.

"Скандал! Червоної картки не було. Ще один скандал, гол з метрового офсайду. Можливо, треба переграти цей матч?", – екс-зірка збірної Німеччини Міхаель Баллак.

Вболівальники також не залишилися осторонь цього скандалу.

"УЄФА має двох іспанських дітей, яких звуть "Реал" та "Барселона".

"Вітаю УЄФА з тим, що віддала перемогу "Реалу".

"Мої вітання арбітру", – зірка НБА Дірк Новіцкі.

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу "Реал" – "Баварія". Роналду став першим гравцем, який забив 100 голів у Лізі чемпіонів. "Реал" побив рекорд "Барселони" у Лізі чемпіонів за кількістю виходів у півфінал поспіль. Роналду забив вирішальний гол з офсайду.

Аспрілья: "Реал" – команда щурів

, а також у Viber