УКР РУС

"Це гівняно": наставник Борусії оцінив втрачене чемпіонство і звернувся до Баварії

27 травня 2023 Читать на русском

Наставник дортмундської Борусії Едін Терзіч засмучено прокоментував нічию з Майнцом (2:2), через яку команда втратила чемпіонство.

"Прошу вашого розуміння, я не можу дати глибокий аналіз. Ми дуже цього хотіли, все місто, весь стадіон. Ми наполегливо працювали, щоб стати першими, у нас був величезний шанс. Це гівняно.

Осічка на вагу чемпіонства у відеоогляді матчу Борусія Д – Майнц – 2:2

Коли ви бачите, як хлопці лежать на землі, коли ви бачите, як вони сидять у роздягальні, і коли ви бачите цю порожнечу, це здається несправедливим. Вітаю Баварію. Кожен, хто перебуває на вершині після 34-х ігрових днів, заслуговує на це.

Ви бачите, наскільки ми були близькими. Якби ми забили пенальті, якби зробили рахунок 2:2 трохи раніше, тоді б було більше шансів", – цитує Терзіча kicker.

Нагадаємо, дортмундці розписали нічию з Майнцом, хоча їх влаштовувала лише перемога. Баварія у паралельному поєдинку вирвала звитягу над Кельном та завоювала 11-те поспіль чемпіонство.

Драма в Німеччині: чемпіонство Баварії врятував пізній гол Мусіали – Борусія Д віддала Салатницю, зганьбившись з Майнцом