УКР РУС

"Це боляче сприймається": захисник збірної України – про Реброва і російських покидьків

9 червня 2023 Читать на русском

Гравець Шахтаря та збірної України Валерій Бондар прокоментував старт збору "синьо-жовтих" у Німеччині.

Товариські матчі
завершено
-

"Добре почуваємось, важкою була дорога. Проте ми звикли до таких довгих переїздів під час Ліги чемпіонів. У багатьох хлопців це було. Звісно, трошки важко. Поспимо і все буде добре.

Збірна України провела перше заняття з Ребровим – є зіркове підсилення

Новий тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим? Є велике натхнення, великі амбіції та велике бажання грати. Познайомились з новим тренером – це легенда українського футболу та київського Динамо. Звісно, всі уважно слухали його та робили у себе в голові якісь вправи, що пов'язані з тактичними моментами. Познайомились і вивчаємо його стиль гри.

Війна, техногенна катастрофа на Херсонщині? Хоч ти і виїхав з країни, у тебе там залишаються батьки, дружина і сім'я. Кожному зараз небезпечно в Україні. Звісно, ми дуже хвилюємось за нашу країну. Те, що роблять ці дуже погані люди, боляче сприймається. Катастрофу, яку вони створили кілька днів тому, не можна описати словами. Скільки людей загинуло, скільки тварин... Дуже важко про це говорити.

Звісно, ми віримо у ЗСУ. Ми граємо і живемо завдяки їм. Вони захищають нас і ми можемо робити свою справу. Дякуємо їм щодня. Хочу побажати їм сил, вдачі, усього, щоб вигнати покидьків з нашої країни", – сказав Бондар в коментарі УАФ.

Вже 12 червня збірна України проведе товариську гру з Німеччиною, а 16-го та 19-го зіграє матчі відбору до Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти.

Ребров повернувся: конфлікт інтересів у воротах збірної України і ще два моменти, які насторожують