УКР РУС

"Цапи" ділитимуть капусту зі Скрипником. Анонс 26 туру Бундесліги

20 березня 2015 Читать на русском

Підопічні Віктора Скрипника в гостях у Кельні спробують здобути хоча б очко після незначного спаду, а "лошаки" топтатимуть поле "Альянц-Арени".

"Гамбурґ" - "Герта"
"Гамбурґ" не виграє вже 5 матчів, у яких забив лише два голи. Вдома, щоправда, ганзеати непереможні вже три гри, з яких останні дві закінчились внічию.

"Герта" не програє вже три матчі. Такої тривалої серії без поразок ще  не було у столичних цього сезону. Гра команди в останніх матчах покращилась, проте здобувати максимум очок заважає відсутність талану, як у матчі минулого туру зі "Шальке" - втратили перемогу на останніх секундах.

"Гановер" - "Борусія Д"
"Гановер" чекає на перемогу вже 9 матчів. За цей час команда скотилася з восьмого на 13 місце. "Гановер" програв з різницею більше ніж у два голи лише "Баварії".

"Борусія" у першості Німечиини вже не програє 6 матчів, з яких два останні матчі підопічні Кльопа зіграли на нуль. Із зони вильоту "джмелі" вибрались, проте до зони Ліги Європи - ще 8 очок. Гіркий присмак на цей поєдинок 26 туру "чорно-жовті" матимуть після фіаско вдома від "Юве" у Лізі чемпіонів і вильоту з турніру.

"Штутґарт" - "Айнтрахт"
Дев'ять матчів без перемог, лише три очка у другому колі, лише чотири забиті голи. "Шваби" упевнено крокують у другу лігу. Команду Хууба Стевенса не рятує навіть домашня арена, де в останніх чотирьох матчах було три поразки та одна нічия.

В гостях "орли" почуваються невпевнено, де в останніх 6 матчах команда здобула лише два очка. Перемога над новачком "Падерборном" повинна вселити віру у власні сили.

"Фрайбурґ" - "Аугсбурґ"
"Фрайбурґ" в останніх трьох матчах зазнав поразок зі суперниками з верхньої половини таблиці. Не вдалось у циїх іграх брайсґауерам забити жодного гола. У цьому і найбільша проблема. У 8 матчах цього року "Фрайбурґ" забив лише три голи.

Після перемоги над "Вольфсбурґом" баварські шваби отримали самовпевненість після чотирьох безвиграшних матчів. Проте поразка від "Майнца" все зруйнувала (0:2).

"Падерборн" - "Хофенхайм"
"Падерборн" продовжує перебувати у кризі. Чотири поспіль поразки із загальним рахунком 0:15!

"Хофенхайм" у грі з "Гамбурґом" виглядав не спантеличеним після поразки від "Шальке". На виїзді, щоправда, команді із Зінсхайму не солодко: три поразки та одна нічия в останніх чотирьох матчах.

"Кельн" - "Вердер"
"Цапи" в останніх двох матчах здобули два очка і віддалились від зони вильоту. Вдома кельнський клуб не програє 5 ігор. Два тижні тому вдалось у рідних стінах нарешті відсвяткувати другу перемогу.

"Вердер" пригальмував, перетворившись з найкращої команди другого кола на четверту за рейтингом. В останніх трьох матчах "зелено-білі" зазнали двох поразок. Від "Баварії" та "Вольфсбурґа" команда Скрипника пропустила разом 9 голів.

"Шальке" - "Байєр"
В останніх чотирьох домашніх іграх "кобальтові" здобули 10 очок. Щасливий порятунок очка на останніх секундах у Берліні також може додатково стимулювати команду Роберто ді Матео.

П'ять ігор вряд "Байєр" виграв у всіх турнірах, не пропустивши жодного гола. Потім у середу "фармацевти" зазнали прикрої поразки від "Атлетіко".

 

"Майнц" - "Вольфсбурґ"
"Майнц" Мартіна Шміта у чотирьох іграх здобув 7 очок. Таким чином порятунок у Бундеслізі правдоподібний. В Аугсбурзі "05-і" показали непоганий футбол.

Поразка від "Аугсбурга" два тижні тому змусила "Вольфсбурґ" задуматись, після чого було дві перемоги над "Інтером" у ЛЄ та у першості над "Фрайбургом". З 30 листопада минулого року "вовки" у 18 офіційних матчах програли лише "Аугсбургу".

"Баварія" - "Борусія М"
Шість перемог поспіль у Бундеслізі із загальним рахунком 27:2. Між тим була перемога над "Шахтарем" у ЛЧ (7:0). Хлопців Ґвардіоли не зупинити!

"Борусія" не програє у Бундеслізі вже 5 ігор. Щоправда, на виїзді у трьох останніх матчах "лошаки" не знають смаку перемог.