УКР РУС

Трухін: Раніше керівництво "Говерли" обіцяло зарплату, тепер не чуємо навіть обіцянок

9 травня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Говерли" Дмитро Трухін поділився очікуваннями від гри проти "Шахтаря".

"Наш тренер наголошує на тому, що не варто перейматись через поразку від "Динамо", проте він так само каже, що й інші футболісти у команді не кукурудзу охороняють. Ми всі однаково готуємося і мусимо грати на відповідному рівні. Тяжко сказати… Нам, насправді, кількох виконавців не вистачало. Але це "Динамо" - мабуть, справа у супернику, якому було важко щось протиставити.

У цьому сезоні всі бачать, що фаворитом є "Динамо", а для "Шахтаря" справи складаються не так, як би хотілось донеччанам. Вони приїжджають до Ужгорода, і, мабуть, наші стіни мають нам допомогти. Зрозуміло, що наші гості борються за путівку до Ліги чемпіонів, але її доля залежить від того, хто саме – "Дніпро" чи "Шахтар" – краще виконає свою роботу на фініші сезону.

Думаю, що до нас приїде команда, зла на саму себе. Вона завжди грає на перемогу, а у сьогоднішній ситуації – тим більше. З іншого боку, у нас повернуться ті гравці, які пропускали минулий поєдинок, і нам буде трохи легше протистояти навіть такому сильному опоненту.

Щодо ситуації всередині "Говерли", то раніше керівництво клубу нам хоча б обіцяло, що отримаємо зарплату до тієї гри чи до наступної. Тепер не чуємо навіть обіцянок. 1 червня виповниться рівно рік, як ми не отримуємо винагороду за свою роботу. Мабуть, таким чином встановлюємо якийсь антирекорд. Чи зміниться ситуація, ми не знаємо. Краще це запитання адресувати іншим людям.

У мене закінчується контракт. Звичайно, я шукаю варіанти, готовий розглядати пропозиції. Але можу сказати точно, що не планую залишатись у "Говерлі", тому що не хочу миритись з тим, що і як зараз відбувається", - зазначив Трухін.