УКР РУС

Трубін зацікавив Манчестер Сітіlight

30 червня 2023 Читать на русском

Чемпіони Англії та переможці ЛЧ 2022/23 проявляють інтерес до кіпера Шахтаря і збірної України.

Вихованець донеччан не планує продовжувати контракт, тому все більше клубів з Європи не проти підписати українця за вигідною ціною. "Футбол 24" розповідає про варіанти працевлаштування для Трубіна.

Напередодні представник Анатолія Трубіна підтвердив перемовини з міланським Інтером щодо 21-річного воротаря. Окрім "нерадзуррі", у послугах українського кіпера зацікавлений Челсі та ще один англійський клуб.

Представник Трубіна підтвердив переговори з Інтером – два англійські клуби готові скласти конкуренцію

За інформацією ТаТоТаке, ним є Манчестер Сіті. Саме чемпіон Англії є найбільш конкретним зі всіх претендентів на Трубіна станом на цей момент. Представники "містян" давно спостерігають за грою Анатолія у Шахтарі та збірній України.

Ман Сіті шукає альтернативу Едерсону, якому незабаром виповниться 30 років, а також 31-річному Штефану Ортезі. Кандидатура кіпера Шахтаря цілком влаштовує англійський гранд.

Раніше представники Анатолія Трубіна заявляли, що головною вимогою українського кіпера при виборі наступного клубу є гарантія місця в основі.

У сезоні 2022/23 Трубін відіграв за Шахтар 38 матчів, 14 разів зберігав ворота "сухими" і пропустив 40 голів. Контракт кіпера з Шахтарем завершується влітку 2024-го.

Великий вибір та ілюзія конкуренції: хто стане №1 у воротах збірної України на найближчий період