УКР РУС

Трубін може отримати в Інтері суперскладного конкурента – фіналісти ЛЧ готують воротарську революцію

7 липня 2023 Читать на русском

Український голкіпер Анатолій Трубін, скоріш за все, не матиме легкого старту кар'єри за кордоном.

Інтер готується до втрати основного голкіпера – Андре Онана за крок від переходу в Манчестер Юнайтед. Досвідчений дублер Самір Хандановіч також близький до рішення не продовжувати контракт. Таким чином фіналісти ЛЧ планують тотальне оновлення позиції воротаря.

Срна озвучив єдиний шанс для Трубіна покинути Шахтар, згадавши про Мудрика

Одним з пріоритетних варіантів Інтера став Анатолій Трубін. "Нерадзуррі" вже провели зустріч з посередником, обговорюючи трансфер першого номера Шахтаря та збірної України, повідомляє провідний інсайдер Фабріціо Романо.

Втім, Трубін може отримати дуже складного конкурента. Інтер розпочав переговори з Баварією щодо придбання Яна Зоммера. За інформацією джерела, міланський клуб готовий підписати і Трубіна, і Зоммера, забезпечивши якісну конкуренцію.

Зоммер перейшов у Баварію взимку на підміну травмованому Нойєру, однак не хоче сидіти в запасі після відновлення Мануеля. У швейцарця прописана клаусула в розмірі 9 мільйонів євро, якою може скористатися Інтер.

Шахтар вимагає за Трубіна 40 мільйонів євро. У разі переходу українець стане довгостроковим рішенням Інтера, тоді як 34-річний Зоммер гарантує якість тут і зараз. Янн – майстер гри ногами та сильний на лінії.

Ярмарок талантів, або Кого з українців продадуть після Євро-2023