УКР РУС

Троє з "Шахтаря" мають шанс стати найкращим в Європі

21 грудня 2013 Читать на русском

Голосування за найкращого бразильця, що виступає на старому континенті, триває. Гравці донецького "Шахтаря" Дуглас Коста, Алекс Тейшейра та Луїс Адріано потрапили в топ-30 претендентів на премію Samba Gold.

Переможця виявляють за підсумками голосування трьох експертних груп: інтернет-користувачі, 11 екс-гравців збірної Бразилії і стільки ж журналістів, що спеціалізуються на бразильському та європейському футболі.

Цьогоріч на премію претендують не тільки нинішні "гірники", а й колишні - форвард Брандао ("Сент-Етьєн") і півзахисник Фернандінью ("Ман Сіті").

Решта 25 футболістів представляють переважно топ-чемпіонати: "Атлетіко" (Міранда, Філіпе Луїш), "Баварію" (Данте), "Барселону" (Адріано, Дані Алвеш), "Бенфіку" (Ліма), "Вольфсбург" (Луїш Густаво), "Галатасарай" (Феліпе Мело), "Зеніт" (Халк), "Лаціо" (Ернанес), "Ліверпуль" (Коутінью, Лукас Лейва), "Манчестер Юнайтед" (Рафаель), "Парі Сен-Жермен" (Алекс, Лукас, Максвел, Маркіньйос, Тьягу Сілва), "Порту" (Фернандо), "Реал" (Марсело), "Рому" (Майкон), "Хофенхайм" (Роберто Фірміно) і "Челсі" (Давід Луїш, Оскар, Рамірес).

Свій голос за когось із перелічених виконавців Ви можете віддати до 31-го грудня на порталі SambaFoot.