УКР РУС

Триває новий конкурс. Обери найкрасивішу вболівальницю "Футболу 24"!

6 серпня 2012 Читать на русском

Право на участь, зрозуміло ж, має лише прекрасна половина, від якої чекаємо власних фото. А от чоловіків запрошуємо в якості експертів.

Які б не панували стереотипи, мовляв, дівчата на футболі аніскілечки не розуміються, досвід "Футболу 24" переконує у протилежному. З кожним місяцем кількість активних читачок та учасниць наших конкурсів лише зростає. Тож ми вирішили познайомитися з ними детальніше, а заодно і чоловічій половині прихильників сайту продемонструвати: ось бачите, з якими красунями ділите любов до футболу!

Конкурс триватиме у два етапи. Перший (з 16 липня до 13 серпня включно) відбуватиметься на нашій офіційній сторінці "Вконтакте". Там створений АЛЬБОМ, у який потрібно додавати свої фото. А другий, вирішальний етап (14-23 серпня включно), пройде безпосередньо на сайті "Футбол 24".

Правила турніру наступні:

1) На Твоєму фото обов'язково має бути наявною футбольна атрибутика. Можна також надіслати світлину з трибун стадіону. Фото не по темі видалятимуться з альбому

2) Під фото даємо про себе коротке резюме за наступними пунктами...

- Скільки років цікавишся футболом?
- Хто, на Твою думку, найкрасивіший футболіст сучасності?
- За який клуб вболіваєш?
- Яка твоя футбольна мрія?
- Чим захоплюєшся крім футболу?

Фото без резюме матиме значно менше шансів на перемогу, або й не матиме їх взагалі.

3) Ми маємо переконатися, що на фото - саме Ти, а тому на Твоїй персональній сторінці "ВКонтакте" має бути більше світлин для "ідентифікації".

4) "Лайки" - це додатковий аргумент на користь Твоєї краси і шарму. Однак, ми залишаємо за собою право не брати до уваги тих учасниць, які гратимуть нечесно, накручуватимуть лайки тощо.

5) У другий етап конкурсу потраплять лише десять учасниць. Їх обиратиме редакційне журі.

6) Другий етап відбуватиметься на сайті "Футбол 24". Тут ми відкриємо голосування, яке триватиме упродовж 10 днів. Відповідно, лише читачі сайту розставлять конкурсанток по підсумкових місцях.

Щодо призового фонду, то він цього разу буде таким:

1 місце: дві пляшки смачного та солодкого лікеру, а також фірмова чашка

2 місце: м'ячик та фірмова футболка

3 місце: фірмова футболка

4-10 місця: фірмова чашка

Як бачите, жодна з фіналісток не залишиться з порожніми руками. До того ж, нематеріальна винагорода буде значно більшою - кожна з вас зможе на повен голос заявити про свою любов до футболу, а також знайти нових друзів серед читачів "Футболу 24".

Покваптеся, хто ще цього не зробив! До закінчення першого етапу залишився лише тиждень!