УКР РУС

Трилер, який відновив чемпіонську інтригу. "МЮ" - "Евертон" - 4:4. ВІДЕО

22 квітня 2012 Читать на русском

"Дубль" Руні проти "дубля" Єлавіча.

Дебют поєдинку був за гостями. "Евертон" швидко переходив від оборони до атаки, кілька разів серйозно потурбувавши Де Хеа. Парадокс в тому, що "іриски" зуміли забити лише тоді, коли ініціативу перехопили манкуніанці. Високий фланговий навіс від Хібберта у неймовірний гол зумів трансформувати Єлавіч. Хорват ударом головою закинув м'яч за "комірець" Де Хеа.

Пішла відкрита гра, яка вже ні на мить не припинялася аж до фінального свистка. Коли на старті другого тайму забили Велбек і Нані, довели рахунок до 3:1, навіть дехто зі "синіх" не вірив у порятунок. Феллаїні таки вірив, скоротивши відрив у рахунку. Саме другий гол розплющив "ірискам" очі - не все гаразд в "МЮ" з обороною. Тим паче, ще один гол Руні остаточно приспав пильність Фердінанда і Ко.

Єлавіч, а згодом і Пієнар таки створили нереальну річ - довели рахунок до 4:4. Фінальний штурм господарів хоча й був лютим, проте дуже хаотичним. Черговий промах Фергі свідчить лиш про одне - чемпіонська інтрига повертається. І хто тепер згадає, що саме сьогодні Вейн Руні вийшов на четверте місце в бомбардирському списку "МЮ" всіх часів?

"МЮ" - "Евертон" - 4:4 (1:1)

Голи: Руні, 41, 70, Велбек, 57, Нані, 61 - Єлавіч, 33, 83, Феллаїні, 67, Пієнар, 85

Попередження: Евра - Дістен, Невілл