УКР РУС

Третій тур Бундесліги. Анонс матчів неділі

21 серпня 2011 Читать на русском

Сьогодні два матчі завершують програму третього туру чемпіонату Німеччини.

"Майнц" - "Шальке"

Команда Томаса Тухеля знову непогано стартувала. У своєму першому поєдинку чемпіонату "Майнц" вдома обіграв "Байєр", а у другому турі здолав "Фрайбурґ" (2:1). У "Майнца" в лазареті Свенсон і Хелєр.

"Шальке" у четвер у матчі Ліги Європи поступився в гостях фінському ХІКу з рахунком 0:2. У чемпіонаті в попередньому турі команда Ральфа Ранґніка здобула велику перемогу над "Кельном" (5:1). "Шальке" має в лазареті Фарфана, Ескудеро, Моріца, Хогланда і Кенію.

Минулорічний поєдинок цих команд в Майнці завершився перемогою "Шальке" (1:0).

Найкращий показник (6 перемог, 1 нічия, 3 поразки) у зустрічах з усіма теперішніми учасниками Бундесліги "Шальке" заробив у матчах із "Майнцом".


"Гановер" - "Герта"

Команда Мірко Сльомки дуже вдало розпочала сезон. У двох стартових матчах чемпіонату команда здобула дві перемоги: над "Хофенхаймом" і в гостях над "Нюрнберґом". Крім того, "Гановер" непогано зіграв у першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи проти іспанської "Севільї", здобувши перемогу з рахунком 2:1 завдяки двом голам Яна Шлаудрафа. У лазареті у "Гановера" Собіх, Карлітос і Андреасен.

"Герта" набирає ходу поволі: у першому турі була домашня поразка від "Нюрнберґа", в другому турі команда Маркуса Бабеля розійшлася миром з "Гамбургом" (2:2). Невже у третьому турі має бути перемога? У берлінців в списку травмованих перебувають Роман Хубнік і Ніко Шульц.

Останній матч між цими командами в Гановері завершився виїзною перемогою "Герти" (3:0).

Коли "Гановер" забиває у ворота першим, то ніколи не програє (6 перемог, 4 нічиї). Щоправда, з 2002 року у 9 із 16 матчах "Гановеру" не вдалось вразити ворота "Герти".