УКР РУС

Третій гравець "Металіста" U-21 поки що уникнув покарання в суді за договірні матчі

25 листопада 2016 Читать на русском

Відбулося судове засідання, на якому розглядали справу Євгена Малика, обвинуваченого в проведенні договірних матчів.

Як стало відомо "Футбол 24", третім гравцем "Металіста" U-21, який проходить по справі про договірні матчі, виявився Євген Малик, який зараз захищає кольори команди "Кристал" (Херсон).

23 листопада в с. Покотилівка Харківської області відбулося судове засідання, на якому розглядалася справа Малика. В матеріалах справи Євген фігурує як один з співорганізаторів договірних матчів "Металіста". Під час слідства з’ясувалось, що футболіст отримував чималі суми від організаторів договірних матчів та роздавав гроші іншим футболістам. Два футболісти "Металіста", які отримували гроші, вже почули вирок суду – це Денис Соломаха та Руслан Ковток. Обидва отримали мінімальне покарання у вигляді штрафу 8500 гривень.

Прокурор пішов з Євгеном Маликом на мирову угоду, за якою екс-гравець "Металіста" погодився на мінімальне покарання у вигляді штрафу 8500 гривень. Проте суддя відхилила дану угоду та відправила справу на доопрацювання в Генеральну прокуратуру України.

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів

Нагадаємо, що раніше суд оголосив вирок двом гравцям "Металіста" U-21 у справі про договірні матчі. Нещодавно під підозру в здачі матчу потрапив гравець клубу "Арсенал-Київ".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу