УКР РУС

Тренувальний центр Металіста 1925 зазнав руйнувань внаслідок влучання російської ракети

4 червня 2022 Читать на русском

Харківський клуб опублікував фото навчально-тренувального центру клубу у Високому після влучання ракети окупантів зі сторони російського Бєлгорода.

"Ракета влучила по території НТЦ, залишивши після себе вирву глибиною у п’ять метрів. У будівлях вибиті майже всі вікна, сильно пошкоджені фасади, внутрішні приміщення та деякі комунікації, знищено частину закупленого обладнання та екіпірування команди на новий сезон.

"Я не мав морального права вести переговори за спиною у Максимова": Кривенцов – про можливість очолити Ворсклу

Дісталося і футбольним полям, які також зазнали ушкоджень. Вибух був такої сили, що залишки ґрунту розкидані в радіусі понад сто метрів від його епіцентру.

Все зруйноване ми обов’язково відбудуємо після нашої перемоги, а вже наступного сезону Металіст 1925 дасть гідний бій Шахтарю, Динамо та іншим клубам української Прем’єр-Ліги у вільній європейській Україні. Слава нашим захисникам! Все буде Україна!" – йдеться у повідомленні прес-служби клубу.

Нагадаємо, українці вже 101-й день мужньо захищають свою батьківщину від вторгнення російських окупантів. Весь світ об'єднався проти кривавого нападу Путіна і Ко і намагається всіляко допомагати та підтримувати нашу державу.

Росія напала на Україну: легенда Шахтаря збирає гроші, скандальний вкид перед Уельсом (LIVE)