УКР РУС

Тренерський штаб збірної України наступного сезону повернеться до ідеї зимових зборів

24 лютого 2017 Читать на русском

Зовсім скоро національній збірній України доведеться протистояти збірній Хорватії в рамках відбірного циклу на чемпіонат світу 2018-го року.

Головний тренер національної збірної України Андрій Миколайович Шевченко ексклюзивно для "Футбол 24" розповів, які висновки зробив тренерський штаб національної збірної після того, як відвідав зимові збори "Динамо" та "Шахтаря":

"Як ви знаєте, ми прагнули провести взимку повноцінні збори національної команди, адже міжсезонна перерва занадто довга. Нажаль ця ідея не реалізувалася, до неї ми повернемося, коли будуть складати календар на наступний рік. В таких умовах тренерський штаб ухвалив рішення відвідати табори двох провідних клубів, де готується переважна частина кандидатів до збірної – "Шахтаря" і "Динамо". Ми побували в таборах, поспілкувалися з тренерами, наживо подивилися контрольні матчі команд, провели співбесіди з хлопцями. Це дуже цінна інформація, адже, як відомо, найближчий поєдинок уже в кінці березня, і часу на підготовку до нього буде не так багато. Приємно відзначити, що тренери клубів нас повністю підтримують, розуміють наші проблеми і вимоги та йдуть в усьому назустріч збірній".

Шевченко: "Мілан"? Можливо, але зараз всі думки зі збірною України