УКР РУС

Тренер "Зорі": Ну і що, що ми оборонялись? "Рубін" так "Динамо" обіграв!

30 липня 2011 Читать на русском

Старший тренр луганської команди Юрій Вернидуб прокоментував поєдинок з "Оболонню".

- Гра вийшла дуже цікавою, що з нашого боку, що з боку "Оболоні". І по моментах і по грі ми виглядали краще в першому таймі. У другому таймі команда втратила ініціативу і "Оболонь" створила кілька небезпечних моментів. В цілому ж, вважаю нічийний результат цілком справедливим. Команди заробили по очку.

- Сьогодні ми бачили повернувся в стрій Аддо. А як почувають себе травмовані Худзік, Ілюк, Коротецький і Бруно?

- Ми думали, що Аддо не побачимо місяці два, але спасибі Господу Богу. Після гри з "Таврією" у нього дійсно рентген показав перелом. Зараз зробили повторний рентген і вийшло так, що цього перелому ніби й не було зовсім. Він відновився. Коротецький вже займається за індивідуальною програмою. Павла Худзіка ми не побачимо ще тижнів два-три. Ілюк теж займається за індивідуальною програмою. Точно також і Бруно. Найближчим часом вони підійдуть до ладу.

- Весь другий тайм "Зоря" провела в обороні. Чи можна говорити про єврокубкові амбіції, якщо луганчани так грають в Києві в матчі з "Оболонню"?

- Я відповім просто. "Рубін" теж всю гру сидів в обороні, але обіграв київське "Динамо" - 2:0. Подивимося, що буде далі. Тренер вибирає ту тактику, яка підходить команді, враховуючи клас виконавців, які є в його розпорядженні. Я не можу сказати, що ми весь другий тайм сиділи в обороні. Просто ми віддали ініціативу, але "Оболонь" не налагодила комбінаційну гру. Був простий навал. От і вся гра.

- Прокоментуйте, будь ласка, вилучення Білого.

- Якби Максим Білий був більш досвідчений, то після того, як Баранець штовхнув його рукою в обличчя, будь-який професійний футболіст впав би, зробив вигляд, що його вбили. Він би не отримав картки, а Баранця б вилучили. З іншого боку, я його не засуджую. Він вчинив як чоловік. На мій погляд, картки обидва футболісти отримали заслужено.

- Є у вас питання до суддівства?

- Ні.