УКР РУС

Тренер "Зорі": Білий на полі лінується

23 липня 2011 Читать на русском

Тренер "Зорі" Анатолій Чанцев дискваліфікований, тому думкою про матч з "Олександрією" поділився Юрій Вернидуб.

- По грі скажу буквально два слова: всі все прекрасно розуміли в якому становищі ми знаходимося після двох виїзних поразок: від "Таврії" та "Металіста". Дуже важливо і потрібно було виграти цю гру і, відповідно, заробити три очки. Ті ігри ми грали добре, були моменти, але нам трохи не пощастило. Головне, що ми сьогодні впоралися зі своїм завданням і взяли три очки. Перший тайм був дуже невиразний. Хлопці були млявими. Через хвилин п'ятнадцять після початку другого тайму у противника з'явилися гострі моменти, але ми забили два м'ячі і виграли гру. Тренерський штаб дякує хлопцям за те, що вони виконали установку на гру.

- Як ви оціните самовіддачу Максима Білого в першому і в другому таймах?

- Максим - дуже талановитий футболіст. Але на жаль, він трохи лінується. Йому потрібно знайти якусь мотивацію для того, щоб він завівся.

- Ви знайшли її?

- Ми стараємося. Граємо дві гри добре, потім може бути спад або навпаки. Це молодість. Хоча, 22 роки і він вже не такий молодий. Повинна бути стабільність, тим більше, що він є гравцем молодіжної збірної, але ходили чутки і про те, що він міг бути запрошений до національної команду. Якщо Максим зробить правильні висновки, то в 2012 році він може виступати за збірну України. У нього все для цього є: швидкість, техніка. Йому потрібно просто розвиватися.