УКР РУС

Тренер "Зірки": Футболісти, які працювали в дублі, показали себе на найвищому рівні

20 листопада 2016 Читать на русском

Помічник головного тренера "Зірки" Віктор Догадайло прокоментував перемогу своєї команди у матчі проти "Волині".

"Вийшла важка гра. Ви знаєте, що цій грі передували певні події в нашому клубі. Після матчу з "Олімпіком" два тижні готувалися, але були дуже великі проблеми, оскільки 10 осіб вилетіли через різні причини. Вже потім, як відомо, відбулося перезавантаження в тренерському штабі – Даріо Друді покинув "Зірку".

Ті футболісти, які працювали у Романа Монарьова в дублі, сьогодні зіграли в основі та показали себе на найвищому рівні, а Дмитро Білоног навіть забив м'яч. І ми на це розраховували. Виходить так, що ми знаходимо внутрішні резерви.

Ми очікували на таку в'язку і важку гру, тому перебудувалися в тактичному плані. В першому таймі і на початку другого тайму намагалися стримувати суперника, тому спочатку витримали натиск суперника, а потім почали переходити з оборони в атаку. В кінцівці матчу вже дотиснули суперника", – розповів Догадайло в ефірі каналу "Футбол 1".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу