УКР РУС

Тренер збірної України лякає Англію та має намір відібрати статус фаворитів

26 березня 2023 Читать на русском

Сергій Кравченко, помічник Руслана Ротаня у збірній України, поділився очікуваннями від поєдинку проти Англії.

"Я прихильник італійського футболу, але я вже дивлюсь футбол як тренер, як фахівець. Мені цікаво, хто як грає. Не можу сказати, що я прямо вболіваю за Італію. Мені дуже подобається Італія та Жоржінью, але зараз всі думки про наступну гру з Англією.

Англія – Україна: Ротань оголосив заявку на матч відбору Євро-2024 – втрата Ярмоленка та гравця Динамо

Ми дивились матч Італія – Англія. У першому таймі Англія мала дуже добрий вигляд і забила 2 м'ячі. У другому таймі Італія додала, вони могли і внічию зіграти. Жоржінью мені подобається, тому не можу його об'єктивно оцінити. Але якщо Італія програла, то, мабуть, не все у них вийшло.

Англія – фаворит групи? Сподіваюсь, після гри фаворитами станемо ми. Це жарт, фаворити Італія та Англія. Якщо Англія виграла перший матч і набрала 3 очки, обіграла конкурента, то, мабуть, зараз вони фаворити. Але після недільного матчу все може змінитись", – поділився Кравченко в програмі вЗбірна.

Додамо, що гра проти Англії стартує вже о 19:00 за київським часом. Матч стане першим для України у відборі на Євро-2024. За вихід з групи також борються Італія, Північна Македонія і Мальта.

Англія – Україна: анонс матчу відбору на Євро-2024