УКР РУС

Тренер "Зальцбурга" : Суперникам "Металіста" буде дуже важко

24 лютого 2012 Читать на русском

Головний наставник австрійського "Зальцбурга" Рікардо Моніс назвав причини поразки "биків" в поєдинку проти харківського "Металіста" в рамках 1\16 фіналу Ліги Європи.

- Я хотів би привітати "Металіст" з тим, що вони пройшли в наступний етап. У нас була складна група, після Різдва ми втомилися, але бажання пройти далі в команди було.

Після двох ігор проти "Металіста" ви бачите підсумковий рахунок. Вдома ми розгромно програли, в Харкові почали непогано, у нас були шанси.

Жахливий автогол все зіпсував, навіть після 1-1 у "Зальцбурга" з'явилася якась надія, але після того, як ми зрівняли рахунок, "Металіст" тільки додав, і ми знову відстали. Чесно скажу, що надія вже була втрачена, враховуючи той факт, як добре і швидко грав "Металіст".

Шансів у нас було дуже мало. Хочу сказати, що противникам "Металіста" буде дуже важко. Зважаючи на те, як вони сьогодні грали. Хочу побажати "Металісту" успіху в наступних іграх. Для нас це поганий результат, і з цим нічого не можна зробити. "Металіст" був сильнішим.

- "Ред Булл" свого часу грав в Донецьку, а тепер у Харкові. Можете порівняти рівень футболу в Україні та Австрії?

- Ну, що я можу сказати ... Український футбол просунувся далі австрійського. Тут я побачив, які величезні інвестиції робляться в ваш футбол, в підготовку виконавців, футбольну філософію.

Скажу, що мене здивувала велика кількість легіонерів, які вдало діяли на полі. Ми грали проти ПСЖ і проти "Атлетіко", і на тлі цих команд "Металіст" виглядає дуже сильним.