УКР РУС

Тренер Янг Бойз Хюттер: Динамо – серйозна команда, але у нас є шанси пройти далі

25 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер Янг Бойз Адольф Хюттер розповів про підготовку до матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2017/18 проти Динамо.

"Незважаючи на всі обставини, я вважаю, що в цій дуелі з Динамо ми маємо шанси пройти далі. Завтра нам потрібно показати дуже серйозну гру. Янг Бойз повинен грати дуже дисципліновано. Я розумію, що Динамо дуже сильно грає на своєму полі, тому нам потрібно зробити все, щоб зберегти хороші шанси на перемогу.

Ми бачили три матчі Динамо – за Суперкубок, гру з Чорноморцем і останній поєдинок проти Шахтаря.

Хацкевич: Янг Бойз – достатньо важкий суперник, але Динамо готується до нього у хорошому настрої

В нашій команді відбулося кілька змін, з'явилося багато молодих гравців. Проте, я вважаю, що ми підходимо до матчу з Динамо з упевненістю і оптимізмом.

Значних проблем у нас немає. Ніхто не травмований. Ми приїхали згуртованим колективом. Єдина проблема як ми завтра зіграємо. Ми розуміємо, що Динамо з такими гравцями як Ярмоленко і Мбокані серйозна команда. Ми розуміємо, що перед нами серйозне випробування. Нам потрібно зібратися з силами, щоб добре зіграти в атаці і обороні. Сподіваюся, ми покажемо хороший результат", цитує Хюттера Dynamomania.

Нагадаємо, що перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо – Янг Бойз відбудеться 26 липня на НСК "Олімпійський". Кияни дозаявили шістьох футболістів за списком "Б" на цей поєдинок. До слова, зустріч розсудить Андреас Екберг.

Динамо – Янг Бойз: де дивитись онлайн матчу кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА 2017/18