УКР РУС

Тренер Скендербеу Дайя: Динамо – фаворит зустрічі

13 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Скендербеу Ілір Дайя відповів на питання журналістів перед матчем Ліги Європи проти Динамо.

"Це наша перша за останні роки участь у турнірі такого рангу. Звісно, Динамо є фаворитом зустрічі. Інші команди, які потрапили до нашої групи, теж сильніші за нас. Тим не менше, ми теж спробуємо виграти кілька матчів, адже маємо єврокубковий досвід.

Думаю, ми зараз у хорошому ігровому тонусі завдяки матчам у Лізі Європи та національному Кубку. Ми були би не проти отримати більше часу на перепочинок, але і без того перебуваємо зараз у хорошій формі.

Хто не зможе зіграти? Можливо, нам бракуватиме кількох гравців, які залишили нашу команду у міжсезоння, зокрема Латіфі. У нас є і дискваліфікований гравець – Німага, який отримав червону картку в грі з Динамо Загреб. Також нам, ймовірно, бракуватиме завтра ще когось, але я не хотів би розкривати всі карти до гри.

На який результат розраховуємо? Матчі групового раунду Ліги Європи значно складніші, ніж ігри внутрішньої першості. Усі команди, які беруть участь у турнірі, серйозні. Буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби зіграти гідно", – цитує Дайя офіційний сайт Динамо.

Динамо – Скендербеу: де дивитись матч Ліги Європи і хто коментатор

Матч Динамо – Скендербеу розпочнеться у четвер, 14 вересня, о 20:00 у Києві на стадіоні НСК Олімпійський. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу.