УКР РУС

Тренер "Шальке" не знає істинної сили "Атлетіка"

29 березня 2012 Читать на русском

Наставник "Шальке" Хуб Стевенс наполягає, що його підопічні зовсім не бояться зустрічі з "Атлетіком" у рамках першого чвертьфінального матчу Ліги Європи.

Утім фахівця бентежить той факт, що команда з Басконії зуміла вибити на попередньому етапі лідера англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед".

Клуб із Більбао проводить не найкращий сезон у національному чемпіонаті, проте на євроарені продовжує боротьбу за почесний трофей. У неділю "Атлетік" вдома не зумів обіграти "Спортінг" (1:1), причому пропустив на останніх секундах, тож опустився на 11-у сходинку таблиці Прімери.

"У них є неймовірні якості, без яких неможливо було обіграти "Манчестер Юнайтед", - зазначив Стевенс, чия команда після перемоги над "Байєром" (2:0) в останньому турі Бундесліги піднялася на третє місце. - "Атлетік" - сильний суперник, який грає в типовий іспанський футбол. Ми поважаємо їх, але не боїмося. Тим не менше, якщо нам навіть вдасться реалізувати свої задуми, я не можу передбачити підсумковий результат цього протистояння. Просто не знаю справжньої сили "Атлетіка".