УКР РУС

Тренер Прикарпаття Ковалюк: Перемогли Карпати в чесній боротьбі

20 вересня 2017 Читать на русском

Наставник Прикарпаття Володимир Ковалюк прокоментував сенсаційну перемогу над Карпатами в матчі третього попереднього етапу Кубка України.

"Емоцій практично немає. Мабуть, всі залишилися на полі. Сьогодні був справжній кубковий матч. Крім того, зустрічалися сусіди. Хлопці налаштовувалися на боротьбу. Ми розуміли, що граємо з командою Прем’єр-ліги.

Приємно протистояти такому супернику. Не всі вірили, що ми пройдемо далі, однак я налаштовував підопічних лише на позитивний результат. Мені дуже хотілося обіграти Карпати, адже там я практично розпочинав свою кар’єру. У Карпат зараз є певний психологічний тягар. Буває так, коли дуже хочеш, але не все вдається. Я завжди вірив у цю команду і вірю, що вони подолають ці проблеми. Сподіваюся, що вони виграватимуть і тішитимуть своїх вболівальників. А ми сьогодні порадували жителів нашого міста і області.

Другий гол додав нам впевненості. Просто треба було довести справу до логічного завершення. Під час паузи пішли у роздягальню, бо було холодно і достеменно не знали, на скільки затягнеться пауза. Ми граємо для людей. Така кількість вболівальників на трибунах цього стадіону була, напевно, 19 років тому. Добре, що арбітр продовжив поєдинок – ми у чесній боротьбі обіграли Карпати.

Перемогли завдяки прикарпатському духу. Хлопці билися один за одного. Вони були серйозно налаштовані на боротьбу. Я знав, що Карпати буде дуже важко перевершити у технічному плані. Тому самовіддача на кожному клаптику поля принесла нам успіх. Не варто відкидати фарт. У певних епізодах нам пощастило. Однак, як відомо, щастить сильнішим. Ми хотіли подарувати свято нашим людям і нашому краю", – цитує Ковалюка офіційний сайт Карпат.

Кубок України, третій попередній етап: Карпати сенсаційно вилітають від Прикарпаття, Ворскла перемогла Авангард