УКР РУС

Тренер "Нордшелланда": Налаштовуємось на перемогу над "Шахтарем"

20 листопада 2012 Читать на русском

Наставник "Нордшенлланда" Каспера Хюльманд напередодні матчу Ліги чемпіонів з "Шахтарем" розповів про очікування від гри.

- Як ви думаєте, яким буде результат матчу?

- Ніколи не знаєш, яким буде результат. Але ми, звичайно, докладемо всіх зусиль, щоб виграти. Ми налаштовані на перемогу.

- Як ви можете охарактеризувати окремих футболістів команд?

- У всіх є свої сильні і слабкі сторони. Противник серйозний, ми намагаємося передбачити всі варіанти.

- Що ви можете сказати про гру Ніколая Стокхольма?

- З кожним днем він грає все краще і краще. Звичайно, це дуже важливий футболіст для нашої команди. Ми покладаємо на нього великі надії.

- Над чим працює команда на тренуваннях?

- Ми відпрацьовуємо тактичні прийоми і різні комбінації. Цим речам приділяється величезна увага.

- Як ви відпрацьовуєте гру в захисті?

- Мова якраз іде про це, тому що з 8 або 9 ситуацій неможливо щось передбачити. Ми намагаємося відпрацьовувати ці прийоми, щоб бути готовими до всіх несподіванок з боку суперника. Минулий матч у Донецьку нас багато чому навчив, ми використовуємо цей досвід і налаштовуємося на перемогу, будемо намагатися з усіх сил.

- "Шахтар" поступився в останньому матчі. Чи можна говорити, що команда перебуває в кризі?

- Якщо команда перемогла в 15 матчах з 16, то мова, звичайно, йде про кризу. (Сміється.) Насправді це чудова, дуже сильна команда, вони виграли 15 матчів чемпіонату поспіль. "Гірники" - дуже серйозний суперник. Ні про яку кризу не може йти і мови. Найкраще про силу "Шахтаря" свідчить їхня перемога над "Челсі".