УКР РУС

Тренер Марітіму Рамуш: Динамо – фаворит дуелі

4 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Марітіму Даніел Рамуш прокоментував результати жеребкування Ліги Європи, за результатами якого його команда зіграє проти Динамо.

"Матчі проти Динамо будуть дуже і дуже важкими. Нам належить зіграти проти команди, яка очолює турнірну таблицю чемпіонату України і потрапила в Лігу Європи з Ліги чемпіонів.

До того ж, важливим козирем для Динамо буде те, що вони вже зіграли ряд офіційних матчів у новому сезоні. В теорії Динамо, як і Мілан, було найсильнішою командою, на яку ми могли потрапити на цій стадії.

Нам потрібно пройти довгий шлях, близько 4 тисяч кілометрів, щоб зіграти проти Динамо. Однак найбільше ми стурбовані силою нашого противника.

Динамо є фаворитом дуелі, але ми зробимо все можливе і будемо боротися до останнього", – цитує Рамуша офіційний сайт Марітіму.

Нагадаємо, що перший матч між Марітіму й Динамо відбудеться 17 серпня в Португалії, а матч-відповідь пройде 24 серпня у Києві.

Нагадаємо, що Динамо вилетіло від Янг Бойз у кваліфікації Ліги чемпіонів, а Марітіму пройшов болгарський Ботев у попередньому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Жеребкування плей-офф Ліги Європи 2017/18: як це було